Hospitalisatieverzekering in Antwerpen

 Gratis offertetool

 Erkend AXA-partner

 Particulieren en zelfstandigen

 

Een hospitalisatieverzekering, beschikbaar bij ons nabij Antwerpen, neemt uw zorgen weg over hoge medische kosten. De terugbetaling van medische kosten (na tussenkomst van het ziekenfonds), bepaalde ziekten en ambulante kosten voor én na hospitalisatie maken deel uit van deze formule. Bent u nieuwsgierig naar de details van een hospitalisatieverzekering in Antwerpen? Het team van Insuvest in Sint-Job-in- ‘t-Goor geeft u betrouwbaar advies over AXA-verzekeringen met hospitalisatie.

 

Uw premie berekenen?

Bereken Hier

 

Waarom is een hospitalisatieverzekering in Antwerpen een goed idee?

Wist u dat een hospitalisatieverzekering, beschikbaar bij ons in de buurt van Antwerpen, meer voordelen heeft bij een verzekeringsmaatschappij dan bij een ziekenfonds? We zetten graag even de belangrijkste pluspunten op een rijtje:

  • De premie van uw hospitalisatieverzekering wordt vastgelegd op basis van uw gezondheid en leeftijd;
  • AXA-verzekeringen met hospitalisatie geven u recht op een vergoeding per kamertype;
  • De omvang van de dekking is groter, denk maar aan een bevalling of protheses bijvoorbeeld.

Investeren in een hospitalisatieverzekering bij ons in Antwerpen is altijd een goed idee. Toch zijn AXA-verzekeringen met hospitalisatie niet onze enige expertise. Ook voor bijvoorbeeld pensioensparen, brandverzekeringen en familiale verzekeringen kunt u bij ons team van professionals terecht voor persoonlijk advies.  

 

Hospitalisatieverzekering

 

Vul het online contactformulier in en stel al uw vragen

Onze medewerkers in Sint-Job-in- ‘t-Goor, Antwerpen, geven u graag meer informatie over hospitalisatieverzekeringen. Raadpleeg uw documenten online of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 03 636 18 80, via het e-mailadres info@insuvest.be of via het online contactformulier. Wij hebben een antwoord op al uw vragen over AXA-verzekeringen met hospitalisatie.