Familiale verzekering met rechtsbijstand in Antwerpen

 Gratis offertetool

 Erkend AXA-partner

 Particulieren en zelfstandigen

 

Met een familiale verzekering met rechtsbijstand beschermt u uw dierbaren in Antwerpen. Het is geen verplichte verzekering, maar niemand zit te wachten op de financiële gevolgen na een incident. Krijgt u te maken met een situatie waarbij rechtsbijstand meer dan welkom is? Insuvest, gevestigd in Sint-Job-in- ‘t-Goor, overloopt met u de formule die perfect bij u en uw gezin past. Hieronder ontdekt u alvast de voordelen van een familiale verzekering met rechtsbijstand in Antwerpen!

 

Uw premie berekenen?

Bereken Hier

 

Wat is gedekt met een familiale verzekering met rechtsbijstand in Antwerpen?

Een familiale verzekering afsluiten in Antwerpen is geen overbodige luxe. Beeld de volgende situatie even in: u of iemand van uw gezin wordt aangereden als voetganger en de bestuurder is in fout. Na hospitalisatie wilt u een schadevergoeding krijgen van de betrokkene. Bij Insuvest in Sint-Job-in- ‘t-Goor rekent u op de beste specialisten om uw zaak te verdedigen. Onderstaande facetten zijn bijvoorbeeld gedekt met een familiale verzekering met rechtsbijstand in Antwerpen:

  • Financiële steun na een verdwijning;
  • Juridische hulp na een medische fout;
  • Specialisten die ondersteuning bieden rond vergoedingen;
  • Terugbetaling van advocaten, experts en rechtsvorderingen;
  • Vrije keuze van een advocaat.

Ons gedreven team gaat elke dag opnieuw tot het uiterste om u en uw gezin of zelfstandige ondernemers te beschermen via een familiale verzekering, af te sluiten in Antwerpen. Vertrouw op ons wanneer u interesse heeft in een familiale verzekering met rechtsbijstand in Antwerpen. Ook voor spaarformules voor uw kind of een bijstandsverzekering van uw woning kunt u bij ons terecht.

 

 

Doe een beroep op onze expertise

Onze experts vertellen u graag meer over familiale verzekeringen met rechtsbijstand in Antwerpen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 03 636 18 80, via het e-mailadres info@insuvest.be of via het online contactformulier. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze vestiging om u meer te vertellen over een familiale verzekering, af te sluiten in Antwerpen.