Pensioensparen in Antwerpen

 Gratis offertetool

 Erkend AXA-partner

 Particulieren en zelfstandigen

 

Met pensioensparen, mogelijk in de buurt van Antwerpen, geniet u van het leven na hard te werken. U heeft een extra centje op zak én u profiteert tegelijkertijd van een fiscaal voordeel. Dat wil toch iedereen? Bovendien is het meer dan welkom om een extra bedrag opzij te zetten, want het wettelijk pensioen is meestal niet genoeg om uw levensstandaard te garanderen. Bij Insuvest in Sint-Job-in-‘t-Goor, Antwerpen, vertellen we u graag meer over pensioensparen.

 

Uw premie berekenen?

Bereken Hier

 

Wat zijn de voordelen van pensioensparen in Antwerpen?

Besluit u om gebruik te maken van pensioensparen, beschikbaar in Antwerpen? Op een vastgelegde datum ontvangt u het gespaarde bedrag, de interesten en eventuele winstdelingen. We zetten graag nog enkele voordelen van pensioensparen voor u in de kijker:

  • Flexibele vermogensoverdracht
  • Gewaarborgd rendement
  • Gunstige eindbelasting
  • Jaarlijks fiscaal voordeel
  • Mogelijke overlijdensdekking

Als erkend AXA-partner staan we klaar met gepast advies over pensioensparen in Antwerpen. Ook voor hospitalisatieverzekeringen en familiale verzekeringen kunt u bij ons terecht.

 

 

Gebruik onze offertetool

Via onze handige offertetool heeft u meteen een goed beeld van onze werkwijze. Wilt u graag meer informatie over pensioensparen in Antwerpen? U kunt ons bereiken via het online formulier, via het nummer 03 636 18 80 of via het e-mailadres info@insuvest.be. U kunt ook gerust én veilig langskomen bij Insuvest in Sint-Job-in-‘t-Goor!