Sparen voor mijn kind in Antwerpen

 Gratis offertetool

 Erkend AXA-partner

 Particulieren en zelfstandigen

 

Heeft u geen idee hoe u ‘sparen voor mijn kind’ het best kunt aanpakken in Antwerpen? Dan bent u bij Insuvest, gevestigd in Sint-Job-in-‘t-Goor, aan het juiste adres. Het is een mooie manier om uw kinderen een financieel duwtje in de rug te geven. Mijlpalen zoals een eerste auto kopen, verder gaan studeren, een kot huren in hun favoriete stad of een appartement huren in het centrum van Antwerpen wordt werkelijkheid wanneer u voor de formule ‘sparen voor mijn kind’ kiest.

 

Uw premie berekenen?

Bereken Hier

 

Sparen voor mijn kind in Antwerpen, hoe doe ik dat?

Kiest u voor ‘sparen voor mijn kind’ in de buurt van Antwerpen? Dan heeft u verschillende keuzes. Eerst en vooral is het belangrijk om de risico’s qua hoger rendement te bespreken en af te wegen. Hoe lang wilt u gebruikmaken van ‘sparen voor mijn kind’ in Antwerpen? Welke officiële documenten heeft u nodig? Is het een project dat korter of langer duurt dan 5 jaar? En wanneer heeft uw kind recht op de gespaarde som? Samen met de experts van Insuvest in Sint-Job-in-‘t-Goor kiest u voor de juiste formule voor uw gezin. Gebruik onze handige simulatie en krijg een eerste indruk van deze spaarmogelijkheid. 

 

Sparen voor mijn kind

 

Contacteer ons voor meer informatie over deze spaarformule

Kunt u wel wat hulp gebruiken om ‘sparen voor mijn kind’ tot een goed einde te brengen bij u in Antwerpen? Ons team vertelt u er graag meer over. Ook voor familiale verzekeringen bijvoorbeeld kunt u zeker en vast bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via het online invulformulier, via het nummer 03 636 18 80 of via het e-mailadres info@insuvest.be