Aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders in Antwerpen

 Gratis offertetool

 Erkend AXA-partner

 Particulieren en zelfstandigen

 

Een aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor alle bestuurders in Antwerpen. Of het nu gaat om een auto, motor of gemotoriseerde rolstoel, zodra u zich op de openbare weg begeeft is dit type verzekering noodzakelijk. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders, beschikbaar in Antwerpen, dekt schade aan uw passagiers en derde partijen tijdens een ongeval waarvoor u aansprakelijk bent. Lees hieronder verder en kom meer te weten over deze formule!

 

Uw premie berekenen?

Bereken Hier

 

Wat wordt gedekt met een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders in Antwerpen?

De medewerkers van Insuvest, gevestigd in Sint-Job-in-‘t-Goor, willen niets liever dan dat elke particulier met een gerust hart de baan op gaat. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders in Antwerpen dekt schade aan passagiers en betrokken partijen, niet uw eigen verwondingen of schade aan uw wagen. Na overleg kunt u de formule uitbreiden met bijvoorbeeld (internationale) bijstand bij een ongeval, een (tweede) bestuurdersverzekeringof vervangvoertuigen. Reken op onze ervaring en kennis van het vak. Ook om bijvoorbeeld een omniumverzekering af te sluiten bent u bij ons meer dan welkom.   

 

Autoschade

 

Vraag gerust om meer informatie

Gebruik onze handige offertetoolen bereken meteen het totale kostenplaatje van een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders in Antwerpen. Heeft u nog vragen voor ons? U kunt de verzekeringsmakelaars van Insuvest in Sint-Job-in-‘t-Goor bereiken via het contactformulier, het nummer 03 636 18 80 of het e-mailadres info@insuvest.be.